Slösegling….äntligen!

Sedan vi kom fram till England har vi haft en välbehövlig paus från den hårda motvind som vi kämpat mot i flera dagar. Vi var less på alla saker som flyger omkring i kajutan, less på att inte kunna se framåt utan att få fullt med stickande saltvatten i hårda fontänstrålar i ögonen och less på allt vatten som flög överallt, till och med genom sprayhooden och rakt på kaffet som vi försökte koka. 

Men det var fina och häftiga stunder ändå. Caprice tog vädret med ro!

Nu har vi dock haft två underbara dagar med sol och nästan platt hav. Badat, vilat och fikat och jobbat lite med båten. Vi har haft bra vindar också mestadels. Tidvattnet är på ‘neaps’ nu så vi har kunnat segla non-stop.

Nu är vi vid Bolt Head och borde hinna fram till Falmouth imorgon, hurra! 

—————————————————–

Since we arrived in England we have had a much needed break from the hard headwind we struggled for several days. We were tired of all things flying around in cabin, tired of not being able to look ahead without getting stingy salt water jets in the eyes and tired of all the water getting everywhere, even through the spray hood and straight on the coffee that we tried to make.

But there where great moments also. Caprice took the rest with ease!

Now, however, we have had two wonderful days of sun and almost flat sea. Swam, rested, had ‘fika’ and worked a little with the boat. We have also had good winds mostly. The tide is on ‘neaps’ now so we have been able to sail non-stop.

Now we’re at Bolt Head and should catch up with Falmouth tomorrow, hurray!

2 Replies to “Slösegling….äntligen!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: