4 Replies to “Artikel Expressen”

 1. Grattis till den fantastiska prestationen. Intressant att du upplevde att vädret var
  värst utanför Vinga. Kanske du orkar skriva en boknom din resa?
  Eva

  Like

 2. Hej!
  Grattis till dina långa ensamsegling. Såg korta inslaget på Västnytt. Det är förunderligt och svårt att sätta ord på din upplevelse men blev berörd av ordet tacksamhet som en del i beskrivningen. Måste vara så stort att ha gjort denna segling…. och ung är du så mycket finns kvar.
  Gammal men ung seglare…

  Like

  1. Tack, ja det är svårt att beskriva känslorna man genomgår men jag känner att min tacksamhet till livet har ytterligare förhöjts. Och att uppskatta livet är ju klon till att vara lycklig. Det låter lite klent när man säger det i ord men jag känner en djupare mening med livet 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: