Safely moored in Salvador

 

I am now moored up in Salvador. I have put together a little film from my adventure. This took me so long that I am now too tired to write about the trip but I will do soon 🙂 I arrived here on the 28th in the moorning.

Happy New Year and love to you all!

13 Replies to “Safely moored in Salvador”

 1. Fantastiskt Emma !! Det ser ut som en lugn och fin söndagssegling. Men jag förstår att du vill visa “the sunny side of the street”. Verkligheten ju är en helt annan och jag är mäkta imponerad. Gott nytt år från Ludvika. Stor kram Lars & Mayvi sön 31 dec. 2017 kl. 02:33 skrev SAILING ALONE ON S/Y CAPRICE :

  > Emmasailing posted: “https://youtu.be/anSmEPDgYwQ I am now moored up in > Salvador. I have put together a little film from my adventure. This took me > so long that I am now too tired to write about the trip but I will do soon > 🙂 I arrived here on the 28th in the moornin” >

  Like

 2. Gott nytt år Emma! Du ser fortfarande glad ut efter förmodligen en lång och tröttsam resa. Njut av alla fina människor i Brasil!!

  Like

 3. Snyggt jobbat Emma!
  Hoppas du berättar mer när du hämtat
  dig. 25 dygn på egen hand – det finns säkert mycket att berätta.
  /Anders R

  Like

 4. Aaah Emma I love your film! Amazing – all of it – I’m especially happy to see the dolphins 🙂 🙂 🙂 I wish I could speak svenska! but I get the general impression you are having a great time. Sending you lots of love xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  Like

 5. Tittat flera ggr på din fina film, härligt att se o att få vara med på din resa. Hoppas du håller dig frisk framöver o god fortsättning på 2018!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: