Nominerad till Årets Äventyrare !!

Caprice motor fick vi till slut igång igen i December. Stort tack till Kent Olsson och Pappa Claes för hjälpen! Och nu kan jag en hel del mer om motorer. Det som var felet var att svänghjulsdämparen hade hoppat av. Monteringsfel tror vi.

Jag och Caprice tog en kall och ensam seglats från Svanesund till Brännö innan jul med en mellanlandning på Marstrand. Vi gick för motor nästan hela vägen och efter alla månader till havs utan motor, njöt jag för en gångs skull till fullo av det trygga dunkande ljudet. Nu ligger Caprice tryggt i hamn med kölen förankrad i leran på Brännö Varv 🙂 Jag bor ombord ibland för att få en god natts sömn i havets trygga famn.

Jag har blivit nominerad till Årets Äventyrare 2018, så gå gärna in på länken och rösta på mig!!

http://www.aretsaventyrare.se/

Fixing stansion

2 Replies to “Nominerad till Årets Äventyrare !!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: