Marstrand Boat Show – Lyssna på mitt föredrag / besök Caprice och mig på bryggan

Jag måste medge att denna bloggen har hamnat lite i glömska hos mig när vardagen har kickat in med jobb och annat. Dessutom har jag lite för många båtar att ta hand om i mitt liv just nu. Det finns fortfarande mycket att berätta och hela processen inombord fortsätter nu långt efter att jag satte mina fötter på torra land igen.

OCH nu till helgen (23-25 Augusti) kommer jag och Caprice att delta i Marstrands Boat Show. Det finns möjlighet att lyssna på mig då jag i ord, bild och musik berättar om mitt äventyr på havets stora vågor och om hur det kom sig att jag gav mig av ensam ut på Atlanten. Jag och Caprice kommer även att finnas på bryggan och tar gärna emot besök! Gå in på Marstrans Boat Shows hemsida för ytterligare information:

För besökare

Emmasktratt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: